SERVICIOS EN COLABORACIÓN 
CON EMPRESA&HUMANIDADES

how to make your own website for free
  • ASSESSORAMENT BÀSIC - Assessorament en estratègies de creixement, diversificació del negoci, fonts de finançament - Plans d'atracció i retenció del talent - Estratègia financera, fiscalitat, protocol familiar i mediació.
  • ASSESSORAMENT PREMIUM - Estratègia empresarial per detectar i captar clients. Estudi dels canvis originats en la crisi que incideixen en el comportament dels consumidors — Canvis en les preferències i hàbits de consum, i anàlisi de noves formes de consum — Regeneració i recuperació de xarxes de clients i proveïdors: optimització dels contactes — Utilització de la palanca del marketing digital en temps nous — Aliances i pactes.
  • COACHING - Coaching d’alta direcció per a socis d'E&H [primera consulta gratuïta] - Entrenament de competències [disseny gratuït] - Ètica i deontologia professional - Pla de lectures culturals i humanístiques - Plans de responsabilitat corporativa i voluntariat - Plans de formació a mida per equips de treball.
  • HEADHUNTING - selecció de personal directiu per empreses de socis [terna gratuïta, si es contracta un programa formatiu per al seleccionat].
Dirección

Prat de la Riba, 33B 3
43201 - Reus
Tarragona

Contacto

Email: info@iad.edu.es 
Tel.: +34 610432626 
Formulario